Maak kennis met Bart, CeesJan, Dineke en Karin

Bart van Toor
Bart van Toor
Verbindend, invoelend en energiek, zo kun je Bart van Toor (1986) gerust omschrijven. Hij werkt als gezinsbehandelaar voor een grote zorgorganisatie. Hij komt bij veel gezinnen thuis. Hij houdt van de uitdaging om het individu binnen het gezin te leren kennen, maar ook het hele gezin met de bijbehorende dynamiek. Zijn passie is dat mensen het leven leven zoals het door God bedoeld is. Compleet tot je recht komen betekent voor hem ten volle kennen waar je vandaan komt en hoe dit van invloed is op het hier en nu.

Bart heeft een jong gezin (3 kinderen) samen met zijn vrouw. In dit gezin richt hij zich graag op het zijn van een oprechte vader en echtgenoot. Naast het werk heeft Bart meerdere vrijwillige taken. Jeugdleider zijn in de kerk springt eruit. Dit doet hij al 10 jaar met volle overgave. Bart houdt van het werken met hout. Hij vindt het enorm gaaf om mooie meubels te creëren zodat het hout met alle kleuren en lijnen mooi zichtbaar wordt.

GIDEON nodigt Bart uit te spiegelen en gespiegeld te worden op het man-zijn. Hij hoopt scherpte en mildheid te brengen bij mannen die ingaan op de uitnodiging om zichzelf beter te leren kennen.

CeesJan Visser
CeesJan Visser
CeesJan Visser (1949) is een zorgzame man, vriend en vader van 4 volwassen kinderen en hun partners en 10 kleinkinderen. Daarnaast is hij iemand die uitdagingen aangaat en ondernemend is. Hij focust vaak op de samenhang tussen de analyse van kennis en ervaring en het zichtbaar maken van actueel gevoel en beleving. Je kunt CeesJan omschrijven als: aanwezig, inspirerend en invoelend.

CeesJan begon op de Kweekschool voor onderwijzers, studeerde theologie, is afgestudeerd sociale wetenschapper (Pedagogiek) en volgde veel extra opleidingen op het terrein van leidinggeven, supervisie en coaching. Na zijn pensionering bleef hij actief, recent rondde hij de opleiding voor Secure Base Coaching af en formuleerde in dat kader zijn roeping voor de komende tijd: ‘Ik ben een gids, die mensen inspireert en aanzet tot verandering in hun leven.’

‘GIDEON geeft mij de mogelijkheid om bij te dragen aan de zoektocht van een nieuwe generatie (jonge) mannen, die zichzelf willen ontwikkelen en bij willen dragen aan een wereld, die we altijd nog mooier willen achter laten, dan dat hij al is. Dat is een uitdaging en daar heb ik zin in!’
www.ceesjanvisser.nl

Dineke van Kooten
Dineke van Kooten
Dineke van Kooten (1963) is gespecialiseerd in executive coaching van familiebedrijven, het coachen van (echt)paren en van individuen.

Dineke probeert op diverse lagen te ontdekken wat wel en niet klopt en wanneer iemand in zijn kracht staat. Zij zoekt naar dat wat niet gezegd wordt, wat belemmert of verlamt, wat teveel kracht laat zien en verdedigd moet worden of niet gezien lijkt te worden. Aan het einde van een coachsessie is er veelal opluchting, inzicht en hoop.

Dineke ‘verstaat de tekens’ vanuit persoonlijke ervaringen, studie en inspiratie uit het joods-christelijk gedachtegoed. Naast haar werkzaamheden als coach is Dineke actief als schrijver en spreker, in de vorm van blogs, artikelen, podcasts en e-learnings. Ze heeft in 2021 ACHSA | Programma voor Vrouwen opgezet en is nu ook verbonden aan Gideon | Programma voor Mannen.
www.dinekevankooten.nl

Karin van Beek
Karin van Beek
Enthousiast en energiek, zo kun je Karin van Beek (1985) gerust omschrijven. Ze heeft een passie voor vrouwelijk leiderschap en verdiept zich daar voortdurend in. Ze weet daarnaast hoe het is om zelf als vrouw te moeten balanceren in een relatie, met een jong gezin, in vriendschappen, in (vrijwilligers)werk en ondernemerschap.

Vanaf het allereerste begin is ze betrokken bij ACHSA | Programma voor Vrouwen waar ze – naast de begeleiding – zich ook richt op de doorontwikkeling van de programma’s en de bedrijfsvoering van de Academie. Haar ervaring als systemisch (team) coach komt goed van pas, omdat groepsdynamica en vooral ‘de onderstroom’ haar fascineert. Ze weet zichtbaar te maken wat onzichtbaar is en voelt waar het wel of niet stroomt.

Via haar eigen bedrijf – Van Bron tot Beek – begeleidt ze als team / individueel coach en (outdoor) trainer mensen, teams en organisaties in leiderschap en persoonlijke en professionele ontwikkeling.
www.vanbeektotbron.nl